Cauta in stiri

RSS Feed

evenimente

KTM si Suzuki anunta masuri de criza

30.01.2009
Foto ©:

In ciuda faptului ca industria moto infrunta mai bine decat alte sectoare actuala criza economica mondiala, marii producatori au inceput sa anunte masurile pe care le vor lua pentru a face fata vremurilor dificile.

KTM are de gand sa disponibilizeze 300 de angajati, jumatate din ei facand parte din divizia de leasing iar restul chiar din compania principala. In acelasi timp angajatii ar putea fi nevoiti pe viitor sa-si desfasoare activitatea in regim part-time.

Producatorul austriac planuieste sa-si reduca productia cu 25%, in ciuda cresterii de capital in valoare de 30 de milioane de euro proveniti de la Cross Industries si partenerul lor indian, Bajaj Group.

Suzuki Motor Corp. va suspenda in luna februarie productia de masini si motociclete din cinci fabrici situate pe teritoriul Japoniei. Pe langa aceasta, compania anunta reduceri salariale in sectorul muncitoresc, lucru care nu s-a mai intamplat din anul 1975.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.