Cauta in stiri

RSS Feed

parteneriate

KYMCO si Kawasaki isi unesc fortele

20.08.2009
Foto ©: CK&K

KYMCO (Kwang Yang Motor Co.), cel mai mare producator de vehicule motorizate pe doua roti din Taiwan, a anuntat semnarea unui acord cu gigantul  japonez Kawasaki Heavy Industries Ltd. pentru a infiinta impreuna o fabrica in Changzhou, oras industrial amplasat in provincia chineza Jiangsu.

Parteneriatul dintre cele doua companii a dat nastere unei noi firme, CK&K adica Changzhou Kawasaki & Kwang Yang Engine Co., care are ca target producerea unui numar de 1 milion de motoare in urmatorii cinci ani.

Acestea vor fi propulsoare cu ardere interna de mica capacitate cilindrica, ce urmeaza sa echipeze masini de tuns iarba, generatoare, si alte astfel de echipamente. Produsele vor fi vandute in principal pe piata din America de Nord dar si in intreaga lume fie sub brandul KYMCO, fie sub Kawasaki.

Investitia se ridica la 10 milioane de dolari americani si, daca se va dovedi a fi o colaborare de succes, ne putem imagina unde vor fi fabricate in viitorul indepartat motoarele seriei Ninja de la Kawasaki.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.