Cauta in stiri

RSS Feed

achizitii

M&M - a achizitionat o mare companie europeana de design

06.06.2008
Foto ©: Engines Engineering

Gigantul indian M & M (Mahindra and Mahindra) a achizitionat una dintre cele mai mari companii italiene de design si proiectare in domeniul moto, Engines Engineering Spa.

Daca nu stiti cine este Engines Engineering Spa, tot ce trebuie sa faceti este sa va ganditi la Ducati 1098, HyperMotard si 999, Malaguti MR250, Benelli TNT sau recent lansatul Yamaha 660Z Tenere. In plus a colaborat cu Derbi, Gilera si Honda deci nu este un jucator mic pe piata. O simpla vizita pe site-ul acestora la sectiunea “Works” si va veti da seama de nivelul la care se afla compania.

M & M este un producator important in India, cu un venit anual de 6,7 miliarde USD, realizand totul de la trike-uri pentru transport, echipamente folosite in agricultura si chiar masini printre care amintim celebrul Logan sub licenta Renault. Aceasta achizitie le va permite sa conceapa noi motociclete pentru India si nu numai, avand planuri mari in domeniul moto.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.