Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Matt Levatich: “Nu am facut nici un ban cu Buell in ultimii 15 ani!”

13.11.2009
Foto ©: Buell

Harley-Davidson a socat intreaga industrie la jumatatea lunii octombrie, cand a declarat ca va opri productia Buell, fortat fiind de dificultatile financiare uriase cu care se confrunta.

Intr-un interviu recent acordat revistei franceze Moto Journal, cu ocazia deschiderii unui nou showroom in Franta, Matt Levatich, presedinte si COO la Harley-Davidson, a explicat decizia de a opri brusc productia, fara a mai astepta sfarsitul crizei financiare ce a afectat toti constructorii moto.

Nu am mai putut astepta din simplul motiv ca nu am castigat nici un ban cu Buell in ultimii 15 ani! Insa am muncit mult. As spune ca in cei 14 ani care au precedat aceasta criza, am pierdut bani an de an. Am asteptat si am sperat ca se va schimba ceva in fiecare an insa nimic nu s-a schimbat in directia buna. Poate ca aceasta criza ne-a deschis ochii si ne-a impedicat din a pierde chiar mai multi bani,” a declarat Levatich.

Conform unui articol de pe site-ul Hell For Leather, Harley-Davidson platea in secret dealerilor un stimulent de 5000$ pentru fiecare motocicleta vanduta, indiferent de model.

In lumina acestor noi informatii, decizia celor de la Harley-Davidson pare sa fie pe deplin justificata. Daca Buell va fi resuscitat pe viitor, ramane de vazut, insa momentan constructorul american tocmai a oprit oficial productia, construind azi ultima sa motocicleta, cu numarul 136.923, un Buell Lightning XB12Scg.

Via Moto Revue & Hell For Leather

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.