Cauta in stiri

RSS Feed

Update de soft gratuit la orice dealer autorizat.

Modelele KTM Duke 125 si 390 sunt chemate in service pentru o problema eletronica.

Ciprian | 22.06.2017
Foto ©:

KTM cheama in service modelele 390 Duke si 125 Duke din 2017 dupa o posibila problema la far „care poate fi periculoasa in timpul mersului”.

Firma declara intr-o postare ca au fost cazuri de „reporniri sporadice” a farului pe LED iar clientilor li s-a recomandat sa se duca la cel mai apropiat dealer pentru un update de soft gratuit.

Mesajul spune cam asa: „Pe durata testului, KTM a regasit cateva cazuri de restartare a farului cu tehnologie pe LED. Acest lucru poate fi periculos in anumite situatii de pilotaj iar software-ul de la far trebuie sa fie updatat cat mai repede posibil. Clientii care au achizitionat acest model au fost informati printr-o scrisoare oficiala spunandu-le sa contacteze imediat un dealer autorizat KTM. Pe langa asta, clientii pot verifica online pe site-ul KTM, categoria Service, daca motocicleta lor este afectata de aceasta chemare in service."

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.