Cauta in stiri

RSS Feed

falimente

Moto Morini explica situatia falimentului

26.09.2009
Foto ©: Moto Morini

Moto Morini raspunde "zvonurilor aparute pe internet care au exagerat dificultatile prin care trece producatorul italian", sustinand ca toti cei 65 de angajati ai companiei si-au primit salariile pe luna septembrie insa recunoscand ca facturile catre furnizorii sai raman deocamdata neachitate.

"Moto Morini a afirmat categoric ca intentia sa este de a merge inainte cu toate activitatile companiei si toate masurile de pana acum au fost luate cu acest lucru in minte."

Producatorul italian sustine ca a declansat singur acum doua zile procedura de faliment pentru a impiedica orice actiune pe cale legala a furnizorilor sai care nu au mai fost platiti din luna iunie a acestui an.

Compania asigura ca "departamentele birouri comerciale, tehnice, post-vanzari si piese de rezerva functioneaza normal."

"Moto Morini isi completeaza in prezent gama de produse si asteapta ca modelele 2010 sa fie disponbile incepand cu jumatatea lui octombrie '09."

Producatorul italian a vandut mai multe motociclete anul acesta decat in 2008 insa o mare parte din vanzari s-au bazat pe stocuri deja existente la dealeri. Compania este acum sub protectia legilor italiene care-i acorda o perioada de opt luni de zile pentru a se redresa financiar.

Moto Morini spera sa comercializeze aproximativ 2.000 de motociclete pana la sfarsitul acestui an si 2.500 de unitati in 2010.

Via | MCN

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.