Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

MV Agusta neaga tratativele cu Harley-Davidson

12.06.2008
Foto ©:

Presedintele MV Agusta, Claudio Castiglioni, a infirmat zvonurile din presa italiana ce relatau ca firma sa este foarte aproape de a fi cumparata de Harley-Davidson. Castiglioni a declarat: “nu sunt negocieri in progres cu Harley-Davidson" raspunzand astfel stirii aparute in ziarul italian Il Messaggero conform careia vanzarea MV Agusta este iminenta.

In ultimele luni, MV Agusta a fost legata de mai multi potentiali parteneri financiari sau noi proprietari, inclusiv producatorul indian de masini Tata si Mahindra, dar pana acum nici un astfel de zvon nu s-a confirmat.

Ultimul mare actionar a fost producatorul malaezian de masini Proton, ce si-a vandut partea detinuta din MV Agusta pentru doar un euro la numai un an de la cumpararea acesteia cu 70 milioane de euro in 2004.

Cel mai mare numar de actiuni este detinut in prezent de firma de investitii GEVI SpA, Castiglioni avand in jur de 20% din companie. Anul trecut producatorul italian a vandut Husqvarna nemtilor de la BMW, dar MV Agusta este crezut a fi in cautari energice dupa un nou investitor pentru a-i asigura siguranta financiara in viitor.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.