Cauta in stiri

RSS Feed

noutati

Piaggio va investi 12 milioane de euro pentru a revitaliza Moto Guzzi

26.10.2009
Foto ©: Moto Guzzi

Roberto Colaninno, actualul presedinte al Grupului Piaggio, a anuntat recent noul plan de revigorare dedicat istoricei marci italiene Moto Guzzi, noi modele urmand sa fie lansate in intervalul 2011-2013 datorita unei investitii de 12 milioane de euro.

Dupa o perioada agitata plina de incertitudine, compania mama a cedat presiunii angajatilor hotarand ca productia motocicletelor Moto Guzzi sa ramana in sarcina vechii fabrici din Mandello, numai departamentul de cercetare si dezvoltare urmand sa fie mutat la centrul Piaggio din Noale.

Grupul Piaggio doreste astfel sa transmita ca intentioneaza sa mentina Moto Guzzi in prim-planul industriei moto mondiale, tinand cont si de istoria bogata plina de suisuri si coborasuri a uneia dintre cele mai celebre companii italiene producatoare de motociclete din lume.

Moto Guzzi se poate lauda in prezent cu 3.500 de motociclete realizate pe an si spera sa mareasca aceasta cifra pana la 4.500 de unitati in 2010.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.