Cauta in stiri

RSS Feed

Polaris a cumparat firma de motociclete electrice Brammo!

16.01.2015
Foto ©:

Polaris a anuntat ca a cumparat firma de motociclete electrice Brammo.

Potrivit unui comunicat, Polaris actioneaza ca un investitor pentru recapitalizarea firmei Brammo, pentru a o ajuta in dezvoltarea si proiectarea unor noi modele electrice.

Cele doua companii vor scoate pe piata o varietate de motociclete electrice care vor folosi tehnologia lithium-ion de la Brammo.

Scott Wine, CEO Polaris, a spus: „Suntem mandri de interactiunea cu Brammo Motorcycles din ultimii 3 ani si de industria lor electrica. Tehnologia lithium-ion dezvoltata de ei a dus la imbunatatiri evidente in costuri si performanta.”

Polaris, lider in industria powersport, a vandut in 2013 de peste 3.800.000 dolari si a devenit un investitor strategic si partener cu Brammo din 2011. In acest timp, cele doua firme au colaborat in nenumarate proiecte de motociclete si vehicule offroad.

„Anticipam un profit in urma acestor investitii si cred ca noua legatura ne aduce mult mai aproape de furnizarea de solutii electrice pentru produsele noastre.”

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.