Cauta in stiri

RSS Feed

analize

Primavara infloritoare la BMW

11.05.2008
Foto ©: BMW

Intr-o sedinta tinuta la inceputul acestei saptamani s-au discutat rezultatele avute pe luna aprilie. Daca pe marcile auto, BMW, Mini si Rolls-Royce, cresterile au fost semnificative, divizia Motorrad a zambit doar din coltul gurii.

Desi au fost vandute in toata lumea 12 489 de motociclete in aprilie, ceea ce inseamna o crestere de 1,4% (apr 2007 - 12 320 buc), pentru primele patru luni ale anului 2008 diferenta fata de aceeasi perioada a anului trecut a ramas ingrijoratoare: -5.1% (35 348 apr. 2007 - 33 533 apr. 2008). Sa speram ca lucrurile se vor repara in cursul acetstei veri, fabrica bavareza punandu-si sperante in castigarea unui numar mare de clienti de pe continental American.

Pentru a veni in sprijinul acestui plan, BMW Motorrad USA are placerea sa anunte o serie de facilitati acordate la achizitionarea de motociclete BMW membrilor armatei americane, activi sau in retragere. Aceasta actiune este un omagiu adus personalului militar si semn de apreciere pentru devotamentul si sacrificiul depus in slujba armelor Statelor Unite.

Anuntul a fost facut pe 9 mai, fara a mentiona ca in 1945, la acea data Germania semna capitularea. Si ca sa aveti o idee de reducerile de pret oferite militarilor iata valorile: K-Series $500; R-Series $400; G-Series $250; F-Series $250. In acelasi timp ce se anunta din toate claxoanele sosirea in Lumea Noua a puternicului, fabulosului, fat-frumosului HP2 Sport serie limitata, echipat ca cele folosite in Daytona 200. Pretul 25 375 de dolari, fara taxe, licente, optiuni si alte costuri. Cele doua HP2 Sport care au trecut linia de sosire au iesit pe locurile 5 si 6 in intrecerea de la Daytona International Speedway din 8 martie a.c., cu doua ture in urma castigatorului Chaz Davies – Kawasaki ZX-6R. Comentati, va rog.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.