Cauta in stiri

RSS Feed

investitii

Qianjiang Motor investeste in Benelli

18.03.2009
Foto ©: Motociclismo Italia

Qianjiang Motor, compania chineza care a achizitionat Benelli in 2005, doreste sa investeasca 20 de milioane de euro pentru a sustine in continuare dezvoltarea de noi modele Benelli.

Haimei Yan, omul din fruntea conducerii Qianjiang Motor, a dezvaluit pentru Motociclismo Italia faptul ca Benelli nu este inca o afacere profitabila dar ca nu au de gand sa se declare invinsi prea curand.

"Suntem aici sa ramanem si noi credem in proiect. Avem creativitatea si abilitatea sa cream noi motociclete." a declarat Yan.

Printre modele Benelli ce vor fi lansate pe piata pana la sfarsitul anului se regaseste si Due 756, un naked propulsat de un motor cu doi cilindri in linie de 756 cmc si 90 de cai putere, alaturi de o motocicleta supersport complet noua echipata cu un motor de 600 cmc, cu patru cilindri un linie, ce ar trebui sa dezvolte 130 de cai putere la 15.500 rpm. Astfel, se confima zvonurile aparute inca din vara anului trecut despre primul model supersport realizat de Benelli.

Haimei Yan este de parere ca prin aceste noi modele si o atentie mai mare acordata controlului calitatii, Benelli va deveni un brand profitabil in numai cativa ani.

Cel mai mare obstacol, in viziunea acestuia, este insa felul in care se fac afacerile in Italia. "Birocratia generalizata italiana, sistemul complicat de acordare a anumitor aprobari si procedurile de afaceri haotice impiedica cresterea si dezvoltarea Benelli."

Via | Faster and Faster

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.