Cauta in stiri

RSS Feed

noutati

Royal Enfield isi va dubla productia!

05.11.2009
Foto ©: Royal Enfield

Nu toti producatorii de motociclete se vad nevoiti sa reduca motoarele sau sa inchida fabrici din cauza actualei crize economice mondiale, Royal Enfield anuntand oficial ca va investi aproape 14 milioane de dolari americani in dublarea capacitatii de productie a fabricii sale din orasul indian Chennai.

In prezent, compania vinde intre 4.500 si 5.000 de motociclete lunar, prognozand ca va incheia anul in curs cu aproximativ 50.000 de unitati comercializate.

"De la 5% din vanzarile totale in prezent, ne asteptam ca exporturile sa creasca cu 15% in urmatorii patru-cinci ani," a declarat Mr. Lal, managing director al companiei mama Eicher Motors Ltd.

Royal Enfield a lansat anul trecut in cadrul salonului moto Intermot de la Koln interesantul model Bullet Classic, exporturile companiei in perioada ianuarie-septembrie 2009 ridicandu-se la 1.700 de unitati.

Via I The Kneeslider

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.