Cauta in stiri

RSS Feed

noutati

Schimbari in conducerea Harley-Davidson

07.04.2009
Foto ©: Harley-Davidson Archives

Harley-Davidson Inc. raspunde situatiei economice dificile in care se afla printr-o serie de schimbari la nivelul managementului, apeland la serviciile unei persoane din exteriorul companiei pentru a ocupa cea mai importanta functie de la fabrica din Milwaukee.

Keith E. Wandell, in prezent inca presedinte si COO la Johnson Controls Inc., va veni de la inceputul lunii mai in locul actualului presedinte si CEO (chief executive officer), James Ziemer, care se retrage din activitate dupa 40 de ani alaturi de Harley-Davidson.

Keith E. Wandell, in varsta de 59 de ani, va prelua compania americana intr-o perioada in care trebuie sa gaseasca solutii eficiente pentru a opri scaderea vertiginoasa a vanzarilor. Acesta a declarat ca primul sau obiectiv va fi crearea unei strategii de lunga durata: "Daca lucrezi numai pentru azi si maine, atunci lucrurile vor stagna."

O alta miscare interesanta la fabrica din Milwaukee este viitoarea investire a lui Matthew Levatich in functia de director si COO (chief operating officer), dupa ce anul trecut a fost trimis in Europa sa se ocupe de MV Agusta. Levatich, in varsta de 44 de ani, a mai fost in trecut vicepresedinte si managing director la Harley-Davidson, compania hotarand ca se impune intoarcerea acestuia pentru a putea trece peste conditiile economice deloc favorabile din prezent.

Functia libera de managing director de la MV Agusta va fi ocupata de italianul Enrico D'Onofrio, cunoscut in industria moto ca fiind fostul CFO (chief financial officer) al companiei Ducati.

Via I Hell for Leather

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.