Cauta in stiri

RSS Feed

Un "altfel" de furt din Marea Britanie.

Ciprian | 18.01.2016
Foto ©:

Daca aveati impresia ca doar in Romania se fura motociclete sau ca in alte tari nu exista si "crengute uscate" v-ati inselat.

In Marea Britanie o motocicleta a fost furata dupa un test ride dupa ce hotul a lasat o masina furata drept amanet langa proprietar.

Masina in cauza era o Alfa Romeo si a fost pusa langa garajul vanzatorului, cu cheile in contact, in timp ce hotul a fugit cu un KTM 690 SMC de vreo 3.200 euro.

Pagubitul a declarat pentru Gazette Live: "El mi-a cerut un test drive si mi-a zis ca imi lasa masina cu cheile in ea fara a avea vreun dubiu. I-am spus ca nu are prea multa benzina in rezervor si sa se plimbe prin curte si sa se intoarca. Nu l-am mai auzit asa ca m-am dus sa verific pe unde s-a dus. Cand m-am indepartat de masina, am auzit turatii si scartait de roti...cineva plecase masina in cauza.

Motocicleta a fost furata din fata garajului domnului Robinson din Ormesby, Middlesborough, in timp ce masina fuse furata din Stockton cu o seara inainte.

Asa ca...se intampla si la case mai mari! :)

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.