Cauta in stiri

RSS Feed

H-D se gandeste sa achizitioneze Ducati de la Volkswagen Group.

Va incerca Harley-Davidson sa preia controlul asupra Ducati?

Ciprian | 29.06.2017
Foto ©:

Cei doi producatori de pe piata moto care lucreaza la capete total opuse din punct de vedere al spectrului moto vor sa faca un pact. Harley-Davidson doreste sa cumpere Ducati, care in prezent este controlat de Audi, parte a grupului Volkswagen.

Surse anonime ale Reuters declara ca Harley pregateste o oferta de preluare pentru Ducati, despre care se spune ca va fi oferita spre vanzare de catre Volkswagen, fiindca au tot scazut valorile pe bursa, in urma scandalului emisiilor de motorina din 2015.

Potrivit Reuters, Harley-Davidson le-a cerut celor de la Goldman Sachs sa-i ajute la oferta, in timp ce Audi lucreaza pe partea sa de vanzare cu Banca de Investitii Evercore.

Volkswagen urmareste astfel sa obtina 1.5 miliarde euro, dublu fata de cat a platit Audi in 2012, 680 milioane euro.

Este posibila o preluare a celor de la Harley? Cu veniturile, vanzarile si profiturile scazute ale lui Harley, pe fondul performantelor interne, nu suntem convinsi dar...vom vedea.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.