Cauta in stiri

RSS Feed

analize

Vanzarile de motociclete au scazut cu 16% in luna noiembrie

08.12.2008
Foto ©: MCN

Vanzarile de motociclete noi din Marea Britanie au scazut cu 16% in luna noiembrie, potrivit cifrelor oficiale prezentate de MCI (Motor Cycle Industry Association). Lucrurile nu stau atat de prost precum piata auto dar, scaderea vine dupa cresterea de patru procente inregistrata in luna octombrie a acestui an.

Un numar total de 7.517 mopeduri, scutere si motociclete au fost inmatriculate in noiembrie, comparat cu 8.947 in aceeasi luna a anului trecut. In primele 11 luni ale anului, s-au vandut cu doar 2,4% mai putine motociclete, o cifra mult mai mica fata de situatia pietei auto unde se inregistreaza o scadere cu 10,7% fata de anul trecut.

Vanzarile de masini noi au inregistrat o scadere cu 36,8% in noiembrie, cea mai mare din ultimii ani, industria moto dovedindu-se mult mai rezistenta in fata actualei crize economice mondiale.

Via | MCN

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.