Cauta in stiri

RSS Feed

vanzari

Vanzarile de scutere si motociclete au crescut de aproape cinci ori

03.08.2008
Foto ©:

Motocicletele si scuterele reprezinta cea mai buna modalitate de a scapa de traficul aglomerat, astfel ca tot mai multi romani au inceput sa isi cumpere mijloace de transport pe doua roti.
Statisticile releva faptul ca, in primul semestru al anului, piata moto a crescut de aproape cinci ori, informeaza Realitatea TV.

Potrivit Asociatiei Producatorilor si Importatorilor Auto din Romania, in primele sase luni ale acestui an au fost vandute peste 8.200 de vehicule pe doua roti. Asta in conditiile in care anul trecut au fost vandute putin peste 3.100 de scutere si motociclete in 12 luni. Cel mai bine vandute sunt scuterele, pentru ca sunt mai ieftine si mai ales, mai practice in trafic.

Insa, mai multe scutere si motociclete pe strazi inseamna si mai multe accidente in care sunt implicati soferii pe doua roti. Numai in prima jumatate a anului, in Capitala au fost aproape 500 de accidente in care au fost implicate scutere sau motociclete.

"In anul 2008 s-au produs 491 de accidente, avem un plus de 135 fata de aceeasi perioada a anului trecut, dintre acestea 148 sunt accidente grave, plus 53 fata de anul 2007, au rezultat 6 morti, mai putin cu 11 fata de aceeasi perioada a anului 2007", a declarat purtator de cuvant Politia Capitalei, Christian Ciocan.

In 40 la suta dintre aceste accidente vinovatia a apartinut motociclistilor, iar printre principalale cauze se numara viteza excesiva si neasigurarea in trafic.

Sursa: Ziare.com

Tags: economic, vanzari
Bookmark and Share
hhmmm by adi on 14.02.2009
aceste scutere sunt un pericol pt uni care nu stiu nic o regula de circulatie dar pt cine stie macar semnele de circ nu este ...parerea mea .asa q nu sunt pt prosti sau analfabeti . fara suparare..........................
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.