Cauta in stiri

RSS Feed

rezultate financiare

Vanzarile MV Agusta au crescut cu 50%

01.04.2010
Foto ©: MV Agusta

Intr-o perioada in care vanzarile au scazut pentru majoritatea constructorilor, compania italiana MV Agusta anunta cresteri de 50%.

Acestea se datoreaza in primul rand noilor modele prezentate la sfarsitul anului trecut la Salonul de la EICMA: superbike-ul F4 si cele doua naked-uri Brutale, 990R si 1090RR.

 “Intr-un moment nefericit pentru piata globala, MV Agusta a reusit sa obtina o crestere a vanzarilor de 50%, fata de aceeasi perioada a anului trecut. Este doar inceputul, fapt ce ne face sa credem ca vom fi martorii unui succes comercial fara precedent.Visul nostru abia incepe,” se arata in comunicatul de presa.

“Acestea sunt motociclete foarte avansate tehnologic insa cu un spirit unic, ceea ce nu poate decat sa castige motociclisti adevarati.”

Vestea ar trebui sa fie foarte imbucuratoare pentru compania detinatoare Harley-Davidson, ce cauta in prezent un cumparator pentru exclusivistul producator italian.

MV Agusta | via Two Wheels

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.