Cauta in stiri

RSS Feed

rezultate financiare

Veniturile Harley-Davidson scad cu 91%

21.07.2009
Foto ©: Motoflash

Celebrul producator de motociclete Harley-Davidson a anuntat recent o scadere reala de 91% a veniturilor nete pentru al doilea sfert al anului in curs, compania americana trebuind sa se multumeasca cu 19,8 milioane de dolari fata de 223 milioane de dolari realizati in perioada aprilie-iunie a anului trecut.

Pe langa cele 1.400 de concedieri comunicate la inceputul anului, Harley-Davidson pluseaza acum cu inca 1.000 de disponibilizari, 700 din randul muncitorilor si 300 reprezentand personal tehnic, economic si socio-administrativ.

Compania americana a mai anuntat reducerea exporturilor de motociclete catre dealerii din intreaga lume, planificand intre 212.000 si 228.000 de unitati pana la sfarsitul lui 2009, cu 25%-30% mai putin decat anul trecut.

"Este evident in prezent un climat economic foarte dur pentru noi, avand in vedere consumul din ce in ce mai scazut intr-o economie cu cheltuieli discretionare," a declarat Keith Wandell, proaspatul CEO al Harley-Davidson.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.