Cauta in stiri

RSS Feed

restructurari

Yamaha va inchide sapte fabrici

15.02.2010
Foto ©: Yamaha

Producatorul japonez Yamaha si-a anuntat planurile administrative pentru perioada 2010-2012, urmand a inchide 7 din cele 21 de fabrici si a concedia 1000 de angajati.

Compania traverseaza o perioada foarte dificila dupa ce a anuntat o pierdere anuala de 1,7 miliarde de euro. Cel putin 1000 de angajati isi vor pierde locurile de munca, 800 dintre acestia fiind numai din Japonia.

“Compania a extins scopul a trei reforme structurale – reorganizarea structurii de fabricatie, forta de munca si reducerea costurilor – dincolo de nivelul prevazut in comunicatul precedent. Este de asteptat ca cererea in Europa si Statele Unite sa ramana scazuta pentru o perioada,”
se arata in comunicatul Yamaha.

Strategia de crestere economica se va concentra pe dezvoltarea in tarile emergente si in regiunea ASEAN, accelerarea dezvoltarii motoarelor ecologice si a tehnologiilor electrice.

Yamaha

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.