Cauta in stiri

RSS Feed

inedit

156 de membri Hells Angels MC arestati

17.04.2009
Foto ©:

O masiva operatiune internationala orchestrata de Politia Canadiana a condus la arestarea a 156 de motociclisti, majoritatea acestora fiind membri cu drepturi depline Hells Angels MC din Canada.

Avand numele de cod "Operatiunea Shark", aceasta impresionanta mobilizare a fortelor de ordine a necesitat trei ani de pregatiri si implicarea a mai mult de 1.000 de politisti.

Majoritatea arestarilor au avut loc in regiunea Quebec din Canada, insa anumiti suspecti au fost retinuti si pe teritoriul Frantei sau chiar in Republica Dominicana.

"Putem merge dincolo de granitele tarii noastre pentru a opri autorii activitatilor criminale din Canada," a declarat inspectorul Richard Emery de la Politia Regala Canadiana Calare (Royal Canadian Mounted Police).

Politia spera ca aceasta actiune sa opreasca definitiv implicarea fratiilor de motociclisti in crima organizata si sa descurajeze la maxim conflictele violente intre membrii cluburilor rivale.

"Avem aproximativ 60 de persoane acuzate de 22 de crime ale razboiului din regiunea Quebec intre 1992 si 2002." a concluzionat inspectorul Richard Emery.

Operatiunea vine la scurt timp dupa ce in Australia au fost luate masuri de urgenta fara precedent impotriva fratiilor de motociclisti, autoritatile din mai multe tari avand acum in vizor activitatile desfasurate de acestea.

Via I Sky News

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.