Cauta in stiri

RSS Feed

sponsorizari

BMW Motorrad USA devine sponsorul oficial al AMA Adventure Riding Series

30.03.2008
Foto ©:

Cand vine vorba de offroad, posesorii americani de BMW-uri GS, sunt practic rasfatati cu vastele suprafete de desfasurare, unde pot ajunge foarte usor oriunde ar fi. Cu un segment enduro in continua expansiune, BMW a facut o miscare strategica foarte buna in a deveni sponsorul oficial al AMA (asociatia motociclistilor americani).

AMA, cu peste 265.000 de membrii, protejeaza si promoveaza drepturile celei mai mari asociatii de motociclisti din lume. AMA BMW National Adventure Riding Series este o noua si anuala serie de aproximativ 15 evenimente facute special pentru pasionatii moto de aventuri offroad si dual-sport. Evenimentele sunt deschise pentru toti membrii AMA dar si pentru orice alti motociclisti ce au in dotare motociclete enduro sau off-road.

Sponsorizarea este o ocazie perfecta pentru BMW Motorrad USA de a-si promova gama GS unor potentiali pasionati enduro dar si pentru implicarea in aventura a motociclistilor detinatori de modele GS. Avand evenimente raspandinte peste tot prin Statelor Unite, obiectivul principal al sponsorizarii este de a aduce mai multa credibilitate marcii BMW in segmentul offroad odata cu extinderea brandului in aceasta comunitate.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.