Cauta in stiri

RSS Feed

dakar series

Central Europe Rally - Zapada a schimbat traseul din Romania

09.04.2008
Foto ©:

Renatta Stepanov, ofiter de presa al Central Europe Rally pentru Romania, ne-a trimis acest comunicat: Din cauza zapezii din zona Sovata organizatorii au fost nevoiti sa schimbe traseul din Romania al Central Europe Rally (20 – 26 aprilie).

Dupa mari eforturi de a indeparta zapada de pe traseu, A.S.O a decis sa anuleze din motive de siguranta probele speciale programate in jurul Sovatei. Cantitatea mare de zapada a intarziat foarte mult recunoasterile si nu a permis realizarea unui road book complet in timp util.

Baia Mare devine, astfel, punctul central al raliului in Romania. Concurentii vor ajunge in dupa amiaza zilei de 20 aprilie urmand sa parcurga in apropiere de Baia Mare patru probe speciale. Doua sunt programate luni, iar celelalte doua marti, la finalul acestora raliul revenind in Ungaria.

Parcul de asistenta va fi amplasat pe B-dul Unirii din Baia Mare. Mai multe detalii legate de program si traseu sunt disponibile pe www.centraleuroperally.com.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.