Cauta in stiri

RSS Feed

pozitii oficiale

Comunicatul AMR in legatura cu incidentul de la Harlau

Paul Lozba | 24.03.2008
Foto ©:

Asociatia Motociclistilor din Romania (AMR) a facut public un comunicat prin care condamna modul in care a procedat Politia Harlau, jud. Iasi, in data de 22 martie. Detalii privind incidentul de acum 2 zile puteti gasi aici.

Asociatia Motociclistilor din Romania (AMR) condamna modul de capturare si imobilizare a motociclistului Ciprian Catargiu de catre reprezentantii Politiei Harlau, judetul Iasi, in data de 22 martie.

In urma modului in care acesta a fost oprit, folosindu-se un autoturism de politie care i-a taiat calea si l-a lovit intentionat, motociclistul a fost ranit, existand chiar riscul de a-si pierde viata. De asemenea, in urma impactului motociclistul putea suferi leziuni interne, iar modul in care acesta a fost imobilizat si tinut la pamant (fiind apasat cu genunchii), inainte de a i se acorda primul ajutor, putea duce la decesul acestuia, tinand cont de faptul ca in cazul anumitor leziuni nu exista simptome imediat aparente. In acest sens AMR solicita anchetarea agentilor de politie care l-au accidentat pe motociclistul Ciprian Catargiu.

Atragem pe aceasta cale atentia reprezentantilor politiei ca motocicletele au numai doua roti si ca raspund la factorii exteriori in mod diferit fata de un autoturism. De asemenea, modul de capturare al motociclistilor care savarsesc abateri in trafic trebuie revizuit pentru a nu li se pune acestora viata in pericol in timpul operatiunii.

Tags: amr, incident, politia
Bookmark and Share
Accident Harlau by cristi on 24.03.2008
este inadmisibil domnilor politisti sa opriti in acest fel un om care se deplaseaza pe 2 roti. in prima faza ia-ti pus viata in pericol lovindu-l cu masina, apoi i-ati pus din nou viata in pericol cand ati incercat sa il imobolizati cu pistolu intr-o mana si cu catusele in cealalta, si apoi i-ati pus viata in pericol urcandu-va cu genunchii pe el, nestiind ce traume interne putea sa sufere in urma modului in care dvs l-ati oprit.
Exces de zel by Paul on 25.03.2008
Exemplu rusinos de exces de zel al unor incapabili frustrati. Sunt curios daca mai faceau la fel cu niste mahari colorati :D
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.