Cauta in stiri

RSS Feed

premieri

Ducati castiga doua categorii de top la premiile Bike of The Year 2008

19.03.2008
Foto ©:

Cititorii a unsprezece reviste europene  au votat Ducati  drept “Bike of The Year 2008” la catergoriile “Sport Bike” si “Trial/Supermoto”.

Peste 95.000 de cititori ai unsprezece reviste europene ( incluzand Motorrad, In Moto, Motociclismo, Toff, Moto Jurnal etc.), si-au exprimat preferintele votand cea mai frumoasa si mai dorita motocicleta din 2008. Din nou, Ducati domina scena, acaparand premii si trofee ce confirma succesul mondial al noilor modele “made in Borgo Panigal”.

Ducati a iesit castigatoare la doua dintre cele mai importante si prestigioase categorii. In cadrul categoriei “trial/supermoto” Hypermotard confirma rezultatele exceptionale obtinute anul trecut, invingand modele prestigioase ca BMW R 1200GS, KTM 950 Supermoto, Triumph Tiger si Honda Varadero. Voturile pentru Ducati au fost coplesitoare, Hypermotard iesind pe primul loc in 6 din cele 11 tari (Germania, Franta, Spania, Portugalia, Ungaria si Italia ), locul doi in Polonia si Olanda, si locul trei in Elvetia.

Succesul la categoria “Sport Bike” a fost la fel de impresionant si cu o repetare a performantei de anul trecut, Ducati si-a devorat concurenta. Modelul 1098 a fost primul in Germania, Elvetia si Italia, pe doi in Franta, Spania, Portugalia si Croatia, si trei in Olanda. Suprematia Ducati in acest segment a fost intarita si de performantele  uimitorului si exclusivului Desmosedici RR, cel mai votat de catre cititorii a cinci din cele unsprezece tari ( Franta, Spania, Portugalia, Ungaria si Romania) si a iesit pe pozitia secunda in Germania, Polonia si Italia.

In cinci din cele unsprezece tari, doua modele Ducati au fost pe primele doua pozitii intr-o categorie infierbantata de competitia acerba cu modele ca Suzuki GSX-R 1000, MV Agusta, Honda CBR 1000RR, Yamaha R1 si alte modele prestigioase.

Cititorii au premiat si alte aspecte legate de brandul motocicletelor din Borgo Panigale, contribuind deasemenea la succesul incredibil. Printre atribute s-au numarat cel mai sportiv brand, cel mai bun design, pasiunea pentru brand si mai presus de toate, performante in competitii sportive

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.