Cauta in stiri

RSS Feed

intruniri moto europene

Harley isi celebreaza 105 ani de existenta

26.03.2008
Foto ©:

2008 se anunta a fi cel mai important an pentru detinatorii si entuziastii Harley Davidson din Europa. Se implinesc 105 ani de la infiintare epicii marci americane si 25 de ani de la apariatia HOG (Harley Owners Group), organizatie ce numara in prezent peste un million de membri din care in jur de 100.000 sunt cetateni ai batranului continent.

Evenimentul isi va porni V2-ul in apropierea statiunii Grimaud, situata langa mitica Cote D’Azur, pe data de 22 mai si se va mentine in aceasta locatie timp de 4 zile vibrante. Editia de anul trecut a Harley Davidson Euro Festival a strans aproximativ 10.000 de fani devotati iar in 2008 se asteapta ca evenimentul sa fie ‘asaltat’ de un numarul explosiv de chopper-isti care vor absorbi fantastica atmosfera de grup.

Apoi agenda celor de la Harley prevede o intrunire la Killarney pentru a da start evenimentului Ireland Bike Weekend intre 6 si 8 iunie. Desi mari fani ai supersporturilor, irlandezii par a capata in ultimul timp o pasiune de invidiat pentru choppere si cruisere, iar locatiile indeale pe care aceasta tare le ofera reprezinta motive mai mult decat convingatoare pentru cei de la Harley-Davidson.

Parasind insulele britanice, ajungem rapid in Europa centrala si mai exact in Germania la Hamburg Harley Days. Intre 20 si 22 iunie Hamburg va fi gazda a 50.000 de bikeri si peste 700.000 de vizitatori din intreaga lume. Toate aceste cifre sunt asigurate de faptul ca in 2003 Hamburg a fost locatia aleasa pentru a celebra 100 de ani de Harley Davidson, eveniment ce s-a dovedit a fi cu mult peste asteptarile oricarui moto-entuziast.

Parada va traversa apoi Canalul Manecii din nou pentru a asigura prezenta pe 4-6 iulie la UK 105th Harley Davidson Anniversary Celebration, ce se mandreste cu aproximativ 5.000 de invitati. Urmeaza o incursiune in tara bascilor pe 10-13 iulie pentru a bineveni in caldendarul turului european proaspatul eveniment de la Barcelona Harley Days. De asemenea se planuieste mentinerea anuala in calendar a acestui eveniment avand in vedere popularitatea imensa a capitalei catalane printre detinatorii de Harley-uri.

De asemenea pe 2 septembrie se da startul celui mai mare eveniment moto din Europa la Faaker See in Austria. European Bike Week va transforma provincia Carinthia intr-o celebrare masiva a stilului de viata rebel promovat de hog-urile marcii americane.

Participantii acestei masive miscari motociclistice europene se vor delecta cu o atmosfera similara unui carnaval. Este cate ceva pentru fiecare gust, de la stunt-shows la muzica live si custom-bike shows. De asemenea vor fi oferite catre test-ride si demo-ride cele mai noi bijuterii marca Harley si Buell. ‘2008 va fi un an foarte important pentru noi bikerii si pentru Harley-Davidson ca grup. Nu numai ca avem un calendar foarte bogat in evenimente dar oferim si foarte bune «reasons to ride» in prezenta paradelor ce se vor desfasura in cele mai exotice locatii europene’ afirma Nigel Villiers, directorul Harley Owners Europe, Middle East & Africa.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.