Cauta in stiri

RSS Feed

enduro test

KTM Test Day la Ciolpani

09.04.2008
Foto ©:

Pe 6 si 7 aprilie, reprezentantii oficiali ai KTM Sportmotorcycle AG au organizat la circuitul de motocros de la Ciolpani ,o sesiune de testare a catorva dintre cele mai reprezentative modele din gama offroad 2008.

Astfel, cei doritori au putut iesi pe circuit cu urmatoarele modele: 300 EXC-E, 450 SX-F, 450 EXC-R, 530 EXC-R, 690 Enduro, quad-ul 525 XC si surpriza, puternicul 950 Super Enduro R.

Ziua de sambata, dedicata presei si „VIP-urilor”, s-a bucurat de succes, vremea frumoasa, atragand motociclisti din ambele categorii. Ploaia de duminica a facut insa ca putina lume sa mai vina la circuit, cu exceptia catorva „vitezisti”, care si-au innoroit plini de curaj combinezoanele de piele. Oricum, initiativa a fost apreciata de toti cei prezenti la Ciolpani, un eveniment similar urmand a fi organizat la Odorheiu Secuiesc in acest weekend. Asteptam initiative similare din partea celorlalti mari importatori romani pentru a putea gusta si din Honda, Suzuki, Yamaha...

Concluzii:
300 EXC-E – prietenos cu incepatorii, bestie a cuplului pentru avansati.
450 SX-F – crosser de MX1, solutii tehnice aparte si putere foarte bine dozabila.       
450 EXC-R – chintesenta cunostintelor de enduro ale KTM.
530 EXC-R, pentru cei ce vor mai mult decat 450 EXC-R.
690 Enduro, polivalenta, am testat-o pe autostrada, s-a descurcat si pe un circuit de motocros
950 Super Enduro R, surprinzator de usor de manevrat, te incanta cu valuri de cuplu.

Test Ride-ul complet va fi prezentat in revista Motociclismo, in mai.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.