Cauta in stiri

RSS Feed

training-uri

KYMCO a tinut cursuri de specializare pentru intretinerea sistemelor AFI

04.04.2008
Foto ©:

Pentru a se conforma reglementarilor europene si a indeplini cerintele pietei europene, KYMCO a dezvoltat, cu succes, o serie de sisteme AFI (Autocontrolul Injectiei de Combustibil) de-a lungul ultimilor ani.

Telul numarul unu pentru KYMCO este sa echipeze majoritatea modelelor sale cu aceste sisteme avansate. Concentrandu-se pe seria modelelor AFI, KYMCO insista pe furnizarea unor servicii de inalta calitate post-service pentru o clientela globala.

Asadar in 2008, de-a lungul unei saptamani, de pe 24 pana pe 28 martie, KYMCO a gazduit cursuri de pregatire pentru intretinerea sistemelor AFI, la sediul central KYMCO. Sase modele au fost pregatite pentru cursuri, incluzand noile modele MYROAD 700i, Xciting 300i, Xciting 500i, Dink 180, Dink 200i si People S 300i, in timp ce  modelele MXU 400 4x4 si UXV 500 4x4 au fsot disponibile pentru teste cu motociclete.

In comparatie cu 2007, participarea a fost in crestere. Participantii sunt din UK, Franta, Germania, SUA, Africa de sud, Suedia, Italia si Australia. Pentru a oferi un mediu de calitate pentru pregatire si invatare, KYMCO a pregatit deasemenea o serie de motoare AFI pentru cursuri si cateva dispozitive de tehnologie inalta ce au fost reparate in cadrul cursurilor de pregatirea avansata, precum Detectorul pentru Motoare AFI si dispozitive de eficienta pentru o intretinere rapida. Dupa cursurile de pregatire, tuturor participantilor li s-a inmanat cate un certificat  acestia urmand a fi autorizati de KYMCO pentru intretinerea sistemelor AFI. Toti participantii vor folosi din plin ce au invatat in orasele lor, oferind un service de inalta calitate clientilor.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.