Cauta in stiri

RSS Feed

strangeri de fonduri

Licitatie caritabila in Biker's Club

10.04.2008
Foto ©:

Biker's Club Otopeni va gazdui sambata, 12 aprilie, incepand cu ora 21, o licitatie in scopuri caritabile in vederea strangerii de fonduri pentru o tanara de 30 de ani, ramasa partial paralizata in urma unui grav accident de motocicleta.

Mirela era o tanara plina de viata - un simplu pasager pe motocicleta sotului sau. Acum are nevoie de 30.000 de euro pentru un transplant de celule stem care se realizeaza la un spital in afara tarii. Suma trebuie stransa pana in luna iulie, aceasta operatie fiind singura sansa a Mirelei de a putea merge din nou. Cei care vor sa afle mai multe despre aceasta, pot vizita www.speranta2007.ro.

Licitatia din Biker’s Club  este organizata de prietenii tinerei, care vor oferi celor prezenti o seara de karaoke, muzica live, si vor scoate la vanzare bilete la o tombola ai carei castigatori vor fi plimbati gratuit cu motorul, de catre un grup de motociclisti experimentati. De asemenea, LaserMaxx Romania ofera celor mai buni cantareti la karaoke 25 de vouchere de laser tag. Vor continua actiunile de strangere de fonduri si in tara (in cluburi, cu actiuni similare) si la LaserMaxx Romania (bani stransi din laser tag din ziua respectiva vor merge catre Mirela).

Evenimentul MOTOCAB continua duminica, cand castigatorii tombolei, dar si alti pasionati de motoare, vor fi pasageri intr-o plimbare cu motorul.

Organizatorii pun la dispozitie 5 microbuze, care vor pleca sambata seara la ora 20 din fata Guvernului (Piata Victoriei) cu destinatia Biker’s Club, si tot acestea ii vor transporta pe participanti inapoi.

Licitatia MOTOCAB este a doua dintr-o serie de evenimente destinate strangerii de fonduri pentru operatia Mirelei. La Moto Licitatia Anului, care a avut loc la inceputul lunii februarie, organizatorii s-au licitat pe ei insisi, reusind sa stranga astfel 6.000 de euro.

Pe langa faptul ca pun la dispozitie locatia, reprezentantii Biker’s Club vor aduce si o contributie financiara la eveniment, donandu-i Mirelei o parte din profitul obtinut la bar in seara licitatiei.

Situat pe DN1 in Otopeni, un punct important in pornirea pe traseele preferate de motociclisti, Biker’s Club intelege cel mai bine nevoile motociclistilor si le ofera acestora un cadru in care pot fi ei insisi, unde gasesc o atmosfera relaxata, o parcare sigura in care isi pot lasa fara grija motorul, si mancare buna, sa-i tina la drum lung.

Cum poti ajuta?

Poti fi alaturi in cadrul evenimentului sau poti accesa pentru a afla mai multe despre Mirela si despre lupta ei. Iata datele de contact ale unuia dintre organizatori, in cazul in care vreti mai multe direct de la sursa: Raluca +40722 686 534.

De asemenea poti dona pentru ca Mirela sa poata merge din nou:
BCR Bucuresti, Agentia Bagdasar, titular cont Ilas Cristina (sora ei)
Lei: RO38RNCB0075058689710001
USD: RO27RNCB0075058689710005
EURO: RO11RNCB0075058689710002
SWIFT: RNCB RO BU B40
Conturi Paypal, Moneybookers: mir_e_lala@yahoo.com

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.