Cauta in stiri

RSS Feed

salon de motociclete

Salonul Moto si Accesorii 2008 (SMA)

24.03.2008
Foto ©:

Honda, Harley Davidson, Yamaha, Kawasaki, Suzuki, Aprilia, BMW sunt doar cateva nume care au transformat motociclismul in arta si doar o parte dintre brandurile ce vor putea fi admirate de pasionatii moto. Noutati pe care am sperat sa le vedem la SMAEB 2008 vor fi prezente spre bucuria noastra la noul salon moto SMA 2008, salon ce are mari sanse sa devina un nou punct de referinta.
 
In premiera, KTM va aduce la Salonul Moto: Quad XC 525, noul LC4 690 Enduro precum si surpriza pentru public, motocicleta din campionatul mondial GP clasa 125 cmc pilotata de Tomoyoshi Koyama.
 
Brandurile de top isi vor mentine standardele. Kawasaki tureaza motoarelele modelelor  ZX 10 R 2008, Ninja 250, atv-ul Brute Force 750, iar vedeta salonului din partea gigantului Nipon este motocicleta oficiala de curse ce alearga in campionatul national de motociclism viteza.
 
Motocicleta de pe podium, Cross Bones, este  noul membru al familiei Softail, lansat simultan in intreaga Europa de Harley Davidson si adus in premiera la SMA. Motocicleta atrage atentia prin noua furca fata Springer. La o privire mai amanuntita, Cross Bone impresioneaza prin eleganta tahometrului, precum si prin designul si grafica suportului de far.
 
Prima motocicleta cu trei moduri de schimbare a vitezei, Mana 850, precum si  prima motocicleta de serie cu putere de 215 HP, RSV V4 Race Machine, sunt modelele pe care Aprilia le va expune in cadrul expozitiei, alaturi de Shiver si Supermotard 750.
 
Cea mai frumoasa motocicleta va putea fi admirata in cadrul Salonului, prin prezenta MVAgusta Brutale 1078RR care a castigat marele concurs din cadrul EICMA ca fiind cea mai frumoasa motocicleta prezenta la eveniment in fata urmatoarelor 2 clasate , Ducati Monster 696 si BMW HP2 Sport.
 
Sectiunea de accesorii moto este reprezentata de branduri precum Bering, Forma, G-Mac si, in premiera, RS-Taichi Japonia.
 
Starul accesoriilor este in acest an geaca moto RS-Taichi RSJ678, geaca ce inglobeaza un revolutionar sistem de protectie Air Bag.
 
Test drive, surprize, motoare puternice si branduri sofisticate sunt componentele forte ale primei editii Salon Moto si Accesorii.
 
Organizatorii salonului de motociclete estimeaza o prezenta de peste 30.000 de vizitatori.
Salonul se va extinde pe o suprafata de aproximativ 7000 m2 si va cuprinde peste 30 de expozanti de renume.
 
Organizatorii salonului, Nefexpo, detin o experienta semnificativa in domeniul auto-moto, de numele acestora se leaga prima editie a SIAB, precum si organizarea Salonului Transpotec&Logitec in Romania, expozitie de vehicule comerciale de renume european si care ocupa locul al doilea in Italia.
 
Aceeasi organizatori va invita si la Salonul de Tuning ce va avea loc intre 8 si 11 mai in cadrul complexului Prisma.

Salonul Moto si Accesorii 2008 va avea loc în perioada 17-20 aprilie 2008 la COMPLEX PRISMA 2.

 

Bookmark and Share
SMA by Nicolae Marius on 04.04.2008
Buna ziua, In articolul de mai sus ati omis sa specificati locatia noului salon de anul acesta. Daca se poate sa il comunicati v-as fi recunoscator. Astept un raspuns de la dvs. cu mare interes O zi placuta va urez! Cu stima, Marius Nicolae
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.