Cauta in stiri

RSS Feed

website nou

Site-ul jocului oficial SBK este online!

01.04.2008
Foto ©:

Black Bean Games, un producator European de top, a anuntat astazi ca site-ul pentru SBK08, jocul oficial al HANNspree Superbike World Championship, poate fi accesat la adresa www.sbkthegame.com.

Site-ul contine ultimele noutati, screenshot-uri, trailere si multe altele despre acest joc ce simuleaza cursele moto WSBK. Tot aici veti gasi in exclusivitate un “jurnal de dezvoltare” ce arata in amanunt etapele de creatie si dezvoltare pana la stadiul actual de performante grafice a SBK08.

Site-ul este disponibil in 5 limbi si va fi actualizat regulat. SBK08 va fi lansat in aceasta vara in versiuni compatibile cu Xbox 360, PlayStation 3, PSP, PlayStation 2 si PC.

Black Bean este divizia de jocuri a Lago S.R.L., parte din Leader SpA. Filosofia Black Bean este de a se focusa pe o gama larga de genuri de jocuri cu un game-play de prima clasa, continut aditional bogat si cel mai important, distractie garantata.

www.blackbeangames.com

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.