Cauta in stiri

RSS Feed

rechemari in service

Triumph Street Triple rechemat in service

25.03.2008
Foto ©:

Triumph isi sfatuieste posesorii de Street Triple 675 sa returneze cat de curand motocicletele la un dealer autorizat pentru a rectifica un posibil defect al amortizorului central.

Acest comunicat a fost facut public in toata lumea iar o declaratie oficiala se regaseste pe site-ul Triumph :

Monitorizarea din service-uri a relevat o potentiala problema a amortizorului central de pe un numar limitat de modele Triumph Street Triple (vin : 316225 – 343763). Exista un risc minor ca amortizorul central sa-si piarda din rezistenta, conducand la o calitate indoielnica a manevrabilitatii in conditii extreme de pilotaj. Triumph acorda o maxima seriozitate sigurantei si a decis sa recheme si sa inlocuiasca toate unitatile afectate.Triumph va anunta toti posesorii in cauza si va recomanda acestora inlocuirea amortizorului central.

Desi intre timp modelele Street Triple indeplinesc limitele minime de siguranta, proprietarii acestora sunt sfatuiti sa faca demersurile necesare pentru identificarea si inlocuirea problemei tehnice.Toti dealerii Triumph au fost instiintati de demersul companiei si au luat la cunostinta procedurile de urmat.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.