Cauta in stiri

RSS Feed

documentare

Twist The Throttle! Super documentar pe Discovery Turbo

19.03.2008
Foto ©:

Documentarul, prezentat gratis in full HD pe Discovery Turbo Online, Twist The Throttle ofera o oxtraordinara perspectiva asupra mecanismelor,din culisele, a opt branduri legendare.

Cu peste patru ore de material online, Twist The Throttle introduce spectatori in culisele Honda, Yamaha, Ducati, BMW, MV Agusta si Bimota. Numeroase episoade web incapsuleaza povestile remarcabile ale constructorilor. Incepand cu o calatorie inapoi in timp pentru a descoperi istoria magica a brandurilor,  filmul continua cu scene nemaivazute din spatele usilor cu liniile de productie, centrele de design, si departamentele de cercetare si dezvoltare, oferind o incredibila perspectiva in trecutul, prezentul si viitorul lumii motociclismului.

Cry Havoc Production, o firma independenta de productie de documentare, laureata a mai multor premii, ce a produs Speed on Two Wheels, Driving Design si Top Marques, folosesc cunostintele si pasiunea pentru motociclism pentru a captura totul in format HD video , la o calitate mult meritata de lumea motociclismului.

Filmat de-a lungul a unei calatorii de 57.600 km , in patru tari de pe trei continente, Twist The Throttle este cea mai completa serie de documentare ce a prezentat  vreodata mecanismele interioare ale producatorilor de top din prezent. Completand aventura, producatorii Cry Havoc duc calatoria spectatorului intr-un cerc complet, oferind relatari, la prima mana , despre cum e sa conduci fiecare model  sport al fiecarui producator , pe unele dintre cele mai bune drumuri si circuite moto din lume.

Daca esti un entuziast al motociclismului, indiferent de categoria preferata,  Twist The Throttle e un serial ce nu trebuie ratat. Pentru mai multe informatii vizitati Twist The Throttle

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.