Cauta in stiri

RSS Feed

intruniri moto

A 4-a intrunire Bukowina Motor Club

16.08.2010
Foto ©: Bukowina Motor Club

Intre 20 si 22 august 2010, Bukowina Motor Club va organiza cea de-a 4-a intrunire dedicata iubitorilor sportului motorizat pe doua roti. Editia din acest an va avea loc in imediata apropiere a orasului Radauti, in incinta strandului din comuna Volovat, cunoscut sub numele La Piticu.

Ca si in ceilalti ani, Bukowina  Motor Club isi va primi oaspetii intr-un cadru placut si curat, imbiindu-i cu mancaruri traditionale bucovinene precum fasolea cu ciolan si ciorba radauteana, muraturile specifice zonei Milisauti-Badeuti, dar si alte preparate pe gustul tuturor. Nu vor lipsi berea oferita de Ciuc, sponsorul oficial al evenimentului, vinurile Vinia si tuica.

Pasionatii de motociclism se vor intrece intr-o sumedenie de concursuri trasnite iar cei mai indemanatici vor fi  premiati de sponsori si organizatori si vor putea participa la traditionala parada moto pana la Pasul Palma - una  din cele mai lungi parade de acest fel din Romania, ea masurand aproape 80km, efectuati in mare parte prin inima peisajului montan bucovinean. In program sunt cuprinse si numere de moto-stunt care vor avea loc in centrul orasului Radauti.

Serile vor fi condimentate de numere de striptease si concerte rock sustinute de formatiile Bucovina, Odyssey, Opt  S’un Sfert, Toy Machines, Nothing About Yesterday (N.A.Y) (MD), Corbus Albus (MD), precum si altele a caror confirmare este asteptata in zilele urmatoare.

Pretul accesului la cea de-a patra intrunire Bukowina Motor Club este de 20 RON/ persoana, pilotul motocicletei primind si traditionalul ecuson brodat.

Bukowina Motor Club

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.