Cauta in stiri

RSS Feed

carti noi

A aparut cartea World Superbike 2009

16.12.2009
Foto ©: Giorgio Nada Editore

A aparut cartea oficiala World Superbike Championship 2009, publicata de una din cele mai importante edituri din segmentul motorsport, Giorgio Nada Editore.

In fiecare an, prin cuvintele si fotografiile lui Claudio si Fabrizio Porozzi, cartea oficiala este o dovada a evolutiei si dezvoltarii campionatului mondial dedicat motocicletelor de productie. Sezonul 2009 World Superbike s-a dovedit a fi unul remarcabil si va putea fi retrait cursa cu cursa in aceasta carte.

Cartea din 2009, a 20-a editie a cartii oficiale a campionatului, este din nou rezultatul colaborarii stranse dintre Infront Motor Sports si Giorgio Nada Editore, lider in Italia si in Europa in segmentul cartilor dedicate motorsportului. Editia 2009, disponibila in italiana si engleza, are 192 de pagini in format 24.3x27cm si este disponibila la pretul de 30 euro pe site-ul editurii.

Via | WorldSBK

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.