Cauta in stiri

RSS Feed

reviste noi

A aparut Dirt Bike Zone, prima revista moto online din Romania!

05.03.2010
Foto ©: Dirt Bike Zone

A aparut primul numar al revistei Dirt Bike Zone, prima revista moto online din Romania dar si prima revista dedicata motociclismului off-road! Aceasta este adresata tuturor pasionatilor de motociclism off-road din tara, care sunt rasfatati cu subiecte din motocros, enduro, dirt-track, rally-raid, trail, supermoto si enduro-touring.

Cu un continut 100% romanesc, Dirt Bike Zone isi propune sa fie cat mai aproape de motociclistii care isi traiesc pasiunea in afara asfaltului, prin interviuri cu personaje cheie ale scenei off-road, comentarii din partea cunoscatorilor, teste – sunt acceptate si motocicletele de supermoto si touring - si desigur, materiale despre competitiile din Romania, in plina inflorire in ultimii ani.

Primul numar al revistei Dirt Bike Zone face o recapitulare a sfarsitului de sezon 2009 si a inceputului anului 2010, dar nu omite sa va prezinte cele mai proaspete stiri din off-road, alaturi de un material de la Adunarea Generala a Federatiei Romane de Motociclism. Un autentic pasionat de enduro, Dani Otil abordeaza spinosul subiect 2 Timpi vs. 4 Timpi, in maniera sa detasata, fara a uita sa dea niste sfaturi celor care vor sa apuce de enduro. Pentru cei care cauta articole despre tehnicile de pilotaj, Dirt Bike Zone a pregatit un tutorial despre sariturile de la motocros, explicate de campionul est-european Adrian Raduta. Nu sunt omise nici sfaturile practice de intretinere a motocicletei, cuprinse in sectiunea Garaj.

Dirt Bike Zone va prezinta un interviu in exclusivitate cu Sorina Sandu, romanca din Campionatul European de Enduro si diseaca itele competitiei organizate de Stephane Peterhansel in Africa, Heroes Legend Rally, impreuna cu Dan M.Costescu, campionul Romaniei la Rally Raid si locul 11 in acest concurs. Cei curiosi sa afle povestea celor 100 de zile traite in Asia de motociclistii Alexandru Samoila si Mark Kovacs, o pot face tot in revista Dirt Bike, care a pregatit un amplu articol pe aceasta tema. Nu in ultimul rand, desi a fost o iarna grea, prietenii Dirt Bike Zone au reusit sa puna la incercare un KTM 690 Enduro!

Revista este accesibila gratuit la adresa: www.dirtbikezone.ro si a fost fondata de Patrick Boissy, proprietarul Patrick Moto  impreuna cu Marc Sandu, jurnalist moto.

Bookmark and Share
Suspended Domain by igu on 09.03.2010
This account has been suspended. Either the domain has been overused, or the reseller ran out of resources.
Buna ziua! by Grohman Reinhold-Karol on 09.03.2010
Ami face placere sa aud si sa vad ca s-a mai scos o revista Moto in Romania, Dar faptul ce ma bucura , este ca se vorbeste si de cei care sunt pe la inceputul carierei, si nu numa de cei Profesionisti cu vechime mare. Va multumesc . Si multa bafta in continuare !
Felicitari by Mihai PARASCHIVESCU on 16.03.2010
Felicitari pentru organizatori, in promovarea revistei on-line. Mihai P
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.