Cauta in stiri

RSS Feed

carti noi

A aparut Ghidul Motociclistului

07.10.2009
Foto ©: Editura Paralela 45

Editura Paralela 45 prezinta Ghidul Motociclistului, un instrument obligatoriu pentru motociclistii aflati la inceput de drum si un ghid util pentru cei mai experimentati.

Motociclismul nu este doar un sport, este un mod de viata, cu reguli stricte, pe care trebuie sa le respecti. Pentru a fi un motociclist desavarsit trebuie sa cunosti foarte multe lucruri, nu este suficient sa ai o motocicleta.

Alegerea motocicletei care i se potriveste, pilotarea ei cu responsabilitate, respectarea tuturor regulilor de circulatie dar si multe secrete care iti pot usura calatoria, toate acestea fac parte din arsenalul de cunostinte pe care un motociclist trebuie sa-l posede.

Ghidul motociclistului isi propune mai mult decat o simpla initiere in arta pilotajului unei motociclete. De la sfaturi pentru alegerea motocicletei potrivite, la sfaturi privind felul in care trebuie sa va deplasati pe drumurile publice, de la micile reparatii, pe care le poti face fara a apela la ajutorul unui profesionist, pana la îmbunatatirile pe care le poti aduce motocicletei tale, dar si multe alte lucruri care ti se pot intampla in trafic, toate aceste informatii le gasesti prezentate de experti ai pilotajului, intr-o forma cat se poate de accesibila, fara formulari pretentioase sau care sa abunde în detalii tehnice.

Cartea este disponibila la pretul de 30 Ron si poate fi comandata online direct de la Editura Paralela 45.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.