Cauta in stiri

RSS Feed

reviste noi

A aparut numarul doi al Dirt Bike Zone!

24.04.2010
Foto ©: DBZ

Editia lunii aprilie a primei reviste moto online din Romania se concentreaza pe motocros si pe dirt-track. Doar in Dirt Bike Zone puteti citi analiza etapei inaugurale a Campionatului National de Motocros, alaturi de un spectaculos reportaj de la prima etapa din Mondialul de Motocros, desfasurata la Sevlievo! Fotografii de pe grila de start cu Nagl & company, acces in paddockul mondialului, declaratii ale pilotilor, cover-story-ul lunii aprilie are de toate. Revenind in Romania, DBZ va propune un interviu cu Mihai Stoichescu, gata sa revina pe circuite.

Vestile bune nu se opresc aici. Desi a fost numit „cenusareasa motorsportului romanesc”, dirt-track-ul da semne puternice de revenire, cu curse pe muchie de cutit, desfasurate pe stadionul de la Braila. Dirt Bike Zone v-a pregatit un interviu in exclusivitate cu Tudorel Cristea, un nou pilot roman in Campionatul European de Enduro, alaturi de o prezentare a moto clubului Haita Deva, care va organiza la sfarsitul acestei luni, competitia Enduro Panorama.

Urmeaza trei teste cu „dirt bikes”: primul test romanesc cu un enduro Gas Gas, este vorba de noul EC 250 F, cu motor de Yamaha WR, apoi o motocicleta fara varsta, Yamaha TT 350 si un raport de activitate cu un KTM 690 Supermoto R, ajuns la 16.500 de kilometri.

DBZ nu uita nici de tutorialele de pilotaj, de sfaturile si de trucurile tehnice sau de reviewurile de echipamente pentru noroi. Nu in ultimul rand, de acum, revista se poate citi pe o platforma web moderna, functionala, atractiva si... interactiva. Lectura placuta!

www.dirtbikezone.ro

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.