Cauta in stiri

RSS Feed

motocross

A doua editie a scolii de pillotaj motocross Husqvarna

02.03.2009
Foto ©: simcat.ro

Husqvarna, prin Motoplus Paneuro continua implicarea activa in dezvoltarea sportului moto off-road in Romania, organizand in perioada 20 - 24 martie 2009 a doua editie a Scolii de Pilotaj Motocross Husqvarna.

Aceasta se va desfasura pe traseul de motocross din Medias (judetul Sibiu), cu o saptamana inaintea debutului Campionatului National Individual de Motocross. Aceasta scoala constituie oportunitatea excelenta pentru antrenamentele finale premergatoare primei curse din cadrul CNI de Motocross care se va desfasura pe acelasi traseu in weekendul imediat urmator, 28 – 29 martie. A doua editie a Scolii de Pilotaj Motocross Husqvarna se adreseaza deopotriva concurentilor din competitiile moto off-road nationale cat si pasionatilor moto care doresc sa-si dezvolte abilitatile si tehnicile de pilotaj.

Antrenamentele sunt concepute pentru toate nivelele de experienta si vor fi coordonate de multiplul campion national Florian Pop, Racing Team Manager Husqvarna in Romania. La traseu participantii vor beneficia de asistenta tehnica gratuita.Taxa de participare la acest eveniment este de 10 Euro / zi (posesorii de motociclete Husqvarna sunt scutiti de la plata acesteia).

Alege sa te antrenezi cu cei mai buni!

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.