Cauta in stiri

RSS Feed

servicii depanare

AA alege motocicletele Honda

01.09.2008
Foto ©: The AA

Asociatia Automobilistilor din UK, cunoscuta ca The AA, cea mai mare companie de depanari din UK, a ales motocicletele Honda pentru noile sale unitati de interventii pe doua roti.

Astfel, pe strazile din Londra, Birmingham, Manchester, Leeds si Glasgow vor actiona motociclete Honda Silverwing 600 si Honda NT 700V Deauville. Miscarea face parte din eforturile AA de a oferi un raspuns rapid la solicitari. Introducand o noua flota de motociclete, acestea vor putea ajunge la locul interventiilor mult mai rapid decat unitatile pe 4 roti.

Folosirea motocicletelor este perfect justificata in orasele foarte aglomerate. Avand in vedere ca 23% din defectiuni sunt cauzate de baterii descarcate iar 13% sunt probleme la anvelope, astfel de defectiuni minore pot fi rezolvate de un mecanic ce se deplaseaza cu motocicleta, fiind evitata folosirea unui automobil.

Edmund King, presedintele AA, a declarat: “Pana la 15% din soferi sunt blocati in traficul de dimineata, vrem sa fim siguri ca unitatile noastre nu sunt prinse in aceleasi blocaje. O masina defecta cauzeaza mai tot timpul blocaje de trafic asa ca vrem sa le repunem in functiune in cel mai scurt timp posibil. Din experienta noastra am invatat ca doua roti sunt mai eficiente in trafic decat patru si suntem incantati sa avem motociclete Honda in flota noastra. Membrii AA vor avea parte de servicii mai rapide in timp ce toti participantii la trafic vor beneficia de decongestionari. AA vrea sa fie parte din solutia de a crea un trafic mai fluent in cele mai mari orase.

Suntem curiosi daca englezii de la AA au aflat de solutia suedezilor de la Coming Through ce fac deja tractari auto cu motocicleta.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.