Cauta in stiri

RSS Feed

scoala de motocross

Adrian Raduta ofera lectii de motocross tinerilor pasionati

14.07.2009
Foto ©: Top Cross TCS

Daca la ora actuala in Romania nu exista conditii ca un copil sa inceapa de la o varsta frageda o serie de antrenamente destinate formarii acestuia pentru cursele de motociclism viteza, Clubul Top Cross TCS ofera o alternativa motocross tinerilor pasionati de acest tip de sport.

Lectiile de motocross vor fi sustinute de Adrian Raduta, unul dintre cei mai bine cotati sportivi romani de motocross ai momentului avand la active numeroase titluri nationale si ocupand locuri fruntase consecvent la balcaniade. Pilotul nu se afla pentru prima oara in postura de antrenor, lucrand si cu vedete TV precum Dani Otil si Mihaela Radulescu pe circuitul Ciolpani, aflat la doar 20 de minute de mers cu masina din Bucuresti pe DN1 km. 37.

Conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca viitorii cursati sunt: detinerea unei motociclete adecvate, echipament de protectie aferent si multa pasiune pentru acest sport.

Top Cross TCS

 

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.