Cauta in stiri

RSS Feed

special

Honda Africa Twin 2010, farsa de 1 aprilie

02.04.2010
Foto ©: necunoscut

Desi a fost primita cu entuziasm, relansarea legendarului model adventure Honda Africa Twin in 2010 este doar o pacaleala de 1 aprilie!

Recunoastem ca o varianta de 1000cmc a modelului japonez, cu o greutate redusa si roata fata de 21, este doar o fantezie de-a noastra, un adevarat concurent pentru performantul KTM 990 Adventure R.

Daca Honda nu va produce un astfel de model, suntem bucurosi insa sa vedem ca italienii de la Aprilia vor lansa noul adventure tourer de clasa mijlocie Tuareg, ce se anunta a fi foarte performant, cu o greutate la plin de maxim 200kg si o putere de 100cp.

Ce nu este o pacaleala totusi este faptul ca Honda lucreaza intr-adevar la un urmas al modelului Varadero, ce va fi dotat cu o versiune a motorului V4 de 1200cmc, prezent pe noul VFR 1200, si cu transmisie finala prin cardan. Acesta va concura in primul rand cu BMW R 1200 GS dar si cu noul Yamaha Super Tenere 1200.

Vezi si pacaleala noastra de anul trecut!

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.