Cauta in stiri

RSS Feed

Provocare pentru customizatori

AMD World Championship 2013

Nelu Banica | 19.09.2012
Foto ©: Nelu BANICA

Au inceput inscrierile pentru cea de-a zecea editie, care va avea loc in 2013, a concursului de bike building. Organizatorul e generos si arunca in joc provocarea ca primii 50 inscrisi nu vor plati taxa de inscriere. Pentru prima oara in istoria concursului, etapa din Europa va avea loc la Essen, in perioada 10-12 mai la Big Bike Europe, cu sustinerea unor companii de renume mondial cu ar fi: Motorcycle Storehouse, Zodiac International, Parts Europe, MAG Europe, Paaschburg & Wunderlich si TTS Wheels.
In cadrul concursului AMD World Championship 2013 vor fi cinci clase: Free Style, din care va fi aleasa castigatoarea World Champion Custom Bike Builder, plus inca patru clase impartite in sectiuni reprezentative. Retro/Modified Class va cuprinde motociclete modificate care au la baza modele produse inainte de 1984. Modified Harley-Davidson Class accepta doar motociclete cu sasiul nemodificat cu an de fabricatie de dupa 1984. Clasa Production Motorcycle va fi mai permisiva exprimarii libere a artistilor dar vor putea fi inscrise decat motocicletele care detin certificat de omologare pentru productia in serie. In Street Performance Class vor fi acceptate doar acele motociclete care sunt create avand ca obiectiv imbunatatirea performantelor motorului si a manevrabilitatii.
Mi-ar placea foarte mult daca romanii si-ar uni fortele sa participe la aceasta expozitie. Pentru cei interesati de inscriere, va puteti adresa lui Neil Blaber, Directorul de Program al Campionatului la mail neil(at)amdchampionship.com
Pentru curiosi, accesati siteurile organizatorului si al locatiei.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.