Cauta in stiri

RSS Feed

campanii anti-accidente

AMR organizeaza maine Marsul Sigurantei Motociclistului in Trafic

26.03.2010
Foto ©: Motoflash

Asociatia Motociclistilor din Romania organizeaza maine, 27 martie 2010, un mars pentru siguranta rutiera, denumit Marsul Sigurantei Motociclistului in Trafic.

Actiunea celor de la AMR vine ca o urmare a tragicului accident din 20 martie, cand Madalina Avram si Adrian Bercea si-au pierdut viata dupa ce au intrat cu motocicleta intr-un stalp de electricitate de pe Splaiul Unirii, din cauza unei gropi nemarcate.

Marsul are ca obiective constientizarea tuturor participantilor la trafic asupra pericolelor reprezentate de neatentia la volan si de nerespectarea legilor circulatiei; constientizarea pietonilor asupra riscurilor la care se supun in cazul traversarilor neregulamentare si nu in ultimul rand atragerea atentiei copiilor asupra importantei respectarii legilor circulatiei ca si pieton sau biciclist.

Adunarea va incepe la ora 9:15 in parcarea situata in fata Parcului Carol iar startul se va da la 9:30, dupa care se va urma traseul: bulevardul Marasesti (catre fostul restaurant Budapesta), stanga pe bdul. Dimitrie Cantemir (catre Piata Unirii), Piata Unirii, Piata Universitatii, Piata Romana, Piata Victoriei, Piata Aviatorilor, Piata Charles de Gaules, Arcul de Triumf, Piata Presei libere (fosta Casa Scanteii), Fantana Miorita, DN.1, cu oprire in parcarea IKEA si defluire individuala.

Bookmark and Share
Romania, te iubesc by Ishmael on 01.04.2010
Si cine putea sa deschida oare coloana la "Marsul Sigurantei Motociclistului in Trafic" decat un pilot fara casca ? FOARTE TARE FRATE !
Fotografia by Paul Motoflash on 02.04.2010
Fotografia de mai sus nu este de la mars! Este de la o parada moto din 2007 si nu este din Bucuresti :). Nu aveam cum sa punem fotografie de la mars...inainte ca marsul sa aiba loc.
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.