Cauta in stiri

RSS Feed

rechemari in service

Aprilia recheama 300 de modele RSV 4

02.02.2010
Foto ©: Aprilia

Producatorul italian Aprilia recheama in service aproape 300 de motociclete RSV 4, printre care si toate modelele vandute in SUA, pentru a le inlocui propulsorul V4.

Operatiunea vine la scurt timp dupa ce, in timpul lansarii oficiale a noului RSV 4  R de la sfarsitul anului trecut, cinci modele s-au defectat din cauza unor probleme la motor. Conform celor de la Aprilia, acestea au fost cauzate de un lot de biele defectuoase, insa la momentul respectiv italienii au anuntat ca bielele in cauza nu au fost folosite si pe modelele de serie.

Aprilia nu a anuntat exact motivul rechemarii mentionand doar ca un numar redus de motoare produse intr-o anumita perioada de timp, ar putea contine o componenta ce nu se afla la standardele de calitate. Intrucat aceasta nu a fost depistata, Aprilia va inlocui integral motoarele de pe modelele in cauza, pentru a elimina orice risc potential.

“Este doar o masura de precautie, nu am avut nici macar o singura plangere insa nu suntem un constructor care asteapta defectiunile inainte de  a face ceva. Sper ca asta demonstreaza ca noua, celor de la Aprilia, ne pasa de familia noastra de clienti astfel incat inlocuim tot motorul pe cheltuiala proprie,” a declarat Phil Read, purtatorul de cuvant la Grupului Piaggio.

Via | Motorcycle & MCN

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.