Cauta in stiri

RSS Feed

reglementari rutiere

Asociatia Motociclistilor din Romania ameninta cu protest

01.08.2008
Foto ©:

Motociclisii sunt revoltati de masurile propuse de Primaria Capitalei si ameninta cu protest, daca acest proiect va fi aprobat de primarul Sorin Oprescu.

“Aceasta masura este aberanta. Traim intr-o tara democrata, si normal este ca nimeni sa nu interzica nimanui accesul pe strazi. Mai mult, cei de la Primaria Capitalei nu au o motivatie justificata. Pe strazile Bucurestiului circula aproximativ 10.000 de vehicule pe doua roti si peste un milion de masini. Nu noi suntem adevarata problema, suntem o mica parte din participantii la trafic. Ceea ce ar trebui sa faca politia este sa instaleze cat mai multe filtre, iar cei care depasesc nivelul normal al decibelilor trebuie sanctionati, dar nu ca din cauza unora sa se ajunga la astfel de masuri. Nu este normal sa se instaureze dictatura, pentru ca aceasta hotarare asta prevede. In cazul in care se vor interzice motoarele, vom organiza un miting, pentru ca acest lucru este inadmisibil”, ne-a declarat presedintele Asociatiilor Motociclistilor din Romania, Filip Pitaru.

Motociclistii doresc aplicarea legilor impotriva zgomotelor, dar refuza sa accepte ca dupa ora 23 noaptea pana la 5 dimineata sa nu mai circule pe strazile Capitalei. “Sunt de acord cu amenzile date celor care si-au modificat motorul, dar pentru cativa nu trebuie sa platim toti. Mai mult, ce se va intampla cu cei prinsi in trafic dupa ora 23? Se vor da jos si vor incepe sa impinga la vehicul? Este o masura aberanta. In tarile civilizate sunt legi care protejeaza motociclistii, iar la noi, pe langa faptul ca nu exista, mai nou doresc sa se ia masuri impotriva noastra”, ne-a precizat Stefan Barca, motociclist inrait.

Bookmark and Share
va salut pe totiii care circula pe 2 rotii by badoiu adrian on 19.03.2009
imi plac motoarele le iubesc dar cea ce face politisti cu noii numi place deloc sint inpotriva lor ma revolta foarte mult eu momentan merg cu scuterul si nu ma consider un motociclist dar sa ii instruiasca pe soferii care ne omoara tot timpul in trafic ei vor sa ia masuri in potriva noastra atit stiu eii va multumesc
RESPECT PT BIKERI by dany on 09.07.2010
Imi plac motoarele la nebunie. Sunetul motoarelor sport este demential de frumos, iar atunci cand nu depaseste limita legala, nu vad unde e problema. Multi motociclisti isi pun evacuari zgomotoase pt ca suna bine, dar si sa fie auziti in trafic, pt ca in Romania bikerii nu sunt respectati. ASFALT USCAT !!!!
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.