Cauta in stiri

RSS Feed

saloane moto

Salonul de Motociclism al Asociatiei Motociclistilor din Romania (SM-AMR)

08.02.2010
Foto ©: AMR

Asociatia Motociclistilor din Romania anunta organizarea primei editii a Salonului de Motociclism al AMR (SM-AMR), in perioada 26-28 martie 2010, in hala 107B a intreprinderii Romaero Baneasa din Bucuresti.

“Avand in vedere situatia economica grea in care ne aflam cu totii, luand in considerare doleantele foarte multor motociclisti individuali, a unor cluburi si asociatii sportive de motociclism dar si a jucatorilor importanti ai pietei moto din Romania - importatori si comercianti, Asociatia Motociclistilor din Romania a preluat initiativa de organizare a unei manifestari economico-sociale de profil,” se arata in comunicatul AMR.

Conform AMR, salonul va prezenta o caracteristica unica, respectiv aceea de profit zero, avand in vedere spiritul non lucrativ al Asociatiei. Acest lucru se va transforma intr-un avantaj substantial nu doar pentru motociclistii din Romania, prin cel mai ieftin bilet de intrare, ci si pentru toti comerciantii expozanti, prin cel mai ieftin cost de expunere practicat vreodata la un salon similar din Romania. In plus, organizatorii promit ca atat vizitatorii cat si expozantii vor avea acces la produse de alimentatie publica la cele mai mici preturi practicate vreodata la un salon similar.

In premiera in Romania, orice motociclist va putea sa-si expuna motocicleta sau echipamentul in standul propriu in zona Targul Motociclistului, spre vanzare sau schimb, contra unor sume modice iar petrecerea privata Noaptea Devoratorilor de Motociclete va tine Salonul deschis in noaptea de 27 spre 28 Martie, printr-o serie de concerte si concursuri specifice festivalelor moto.

Petrecerea privata "Noaptea Devoratorilor de Motociclete" va tine Salonul deschis in noaptea de 27 spre 28 Martie, printr-o serie de concerte si concursuri de profil de festival motociclistic.

Salutam initiativa celor de la AMR de a organiza un salon de motociclism adaptat atat climatului economic actual cat si pietei moto din Romania. Ramane de vazut insa daca se va bucura de succes, avand in vedere faptul ca tot in luna martie este de asteptat sa se organizeze si SMAEB 2010, ajuns la a opta editie. In 2009, in incercarea sa de a concura cu SMAEB, compania Nef Expo s-a vazut nevoita sa anuleze a doua editie a Salonului de Motociclete si Accesorii, din cauza numarului insuficient de participanti si a bugetului de promovare prea mic.

Pentru mai multe detalii despre noul salon accesati site-ul oficial www.smamr.ro.

Asociatia Motociclistilor din Romania

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.