Cauta in stiri

RSS Feed

circuite noi

Autodromo Internacional do Algarve, un nou circuit in Portugalia

22.07.2008
Foto ©: Autodromo Algarve

Proiectat sa fie unul din cele mai bune si mai moderne circuite din Europa, Autodromo Internacional do Algarve va beneficia de cele mai bune conditii de comfort si de siguranta pentru piloti, echipele lor dar si pentru public.

Circuitul a fost proiectat sa gazduiasca curse Formula 1, World Superbike si Motogp. Acesta este situat in Algarve, zona turistica de top de la extremitatea sudica a Portugaliei, una din cele mai calde din tara dar si din intregul continent, media de temperatura in timpul iernii depasind 15 grade.

Desi mai sunt doar 16 saptamani pana la finalizare, sefii World Superbike au declarat ca sunt convinsi ca noul circuit portughez va fi gata pentru cursa inaugurala de la inceputul lunii noiembrie mai ales ca lucrul la circuit este inaintea programului.

Paulo Pinheiro, CEO al circuitului, a declarat pentru WorldSBK.com ca doua din cele mai importante aspecte ale noului circuit sunt suprafata sa si faptul ca este conectat direct la autostrada si ca nu se asteapta sa intampine probleme mari.

Primul strat de tarmac a fost pus pe circuit saptamana trecuta iar al treilea, cel final, va fi pus pe 8 octombrie. Evenimentul inaugural va fi ultima runda din 2008 HANNspree FIM Superbike World Championship, programata pentru 2 Noiembrie 2008.

Pentru mai multe informatii accesati Autodromodo Algrave

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.