Cauta in stiri

RSS Feed

calatorii

Aventura Stelvio Raid din Tunisia

18.03.2009
Foto ©: Moto Guzzi World Club

Moto Guzzi World Club organizeaza ca in fiecare an pentru detinatorii de Moto Guzzi si admiratori, o excursie de o saptamana pe doua roti in Tunisia ce strabate acesta tara de la nord la sud.

Grupul va avea intre 15 si 50 de participanti ce se vor intalni in orasul-port Genova din Italia in data de 25 aprilie, unde se vor imbarca pe un feribot cu destinatia Tunis. De aici va incepe aventura africana pe motociclete ce va trece prin Chebica, Tamerza si Mides, cu sosirea la Tozeur.

Drumul de intoarcere va strabate dunele din El Farouar, Sabria si Douz, apoi regiunile Chenini si Tatauine inainte de a ajunte pe coasta mediterana a Tunisiei, in orasul Hammamet.

Excursia ofera participantilor sansa de a vedea Lacul Djerid, o mare diversitate de ruine romane, si nu in ultimul rand o calatorie de vis pe doua roti ce se va desfasura in deplina siguranta sub atenta indrumare a organizatorilor.

Doritorii au asigurat transportul all inclusive cu feribotul de la Genova spre Tunis si retur, toate acomodarile de peste noapte din Tunisia, micul dejun si pranzul la pachet, asistenta tehnica pentru motociclete, asistenta medicala si escorta moto, masina 4x4 de asistenta ce serveste inclusiv pe post de transport bagaje, si in plus o asigurare de calatorie.

Toate acestea costa 1.400 de euro pentru o persoana cu motocicleta si 1.300 de euro in cazul unui pasager. Pentru mai multe detalii vizitati website-ul Moto Guzzi World Club.

Bookmark and Share
traseu by Titi Dinca on 19.03.2009
as dori detalii despre traseul cu tunisia...sunt posesor de guzi breva 750 si producator de televiziune actualmente director directia artistica a tvr
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.