Cauta in stiri

RSS Feed

intruniri moto

Barcelona Harley Days 2008

11.06.2008
Foto ©: Harley-Davidson

Peste 5,000 de motociclisti s-au inscris pana acum la Barcelona Harley Days 2008, eveniment unic in Europa, ce sarbatoreste 105 ani de Harley-Davidson si 25 de ani de la infiintarea Harley Owners Group (HOG). In ordinea descrescatoare numerica a inregistrarilor acestia sunt din Spania, Italia, Franta, Germania, Belgia si Portugalia.

Conform estimarilor, organizatorii anticipeaza 15,000 de posesori de Harley-Davidson, care vor veni in Barcelona sa participe la activitatile ce vor avea loc intre 10 si 13 iulie. Festivitatile se vor desfasura in complexul Fira Barcelona Montjuic ce se intinde pe o suprafata de 76,000 mp si dispune de o parcare pentru motociclete de 8,000 de locuri. Sunt de asemenea asteptati peste 250,000 de vizitatori, inscrierile putandu-se efectua in continuare pe site-ul BarcelonaHarleyDays.com

Duminica 13 iulie este programata o spectaculoasa parada de motociclete pe strazile din Barcelona, adunand mii de motociclete Harley-Davidson ce vor defila timp de 2 ore. Sue Nagel, directorul Harley Owners Group Spania a declarat: “Vrem ca tot orasul Barcelona sa fie viu si sa se bucure de experienta autentica Harley-Davidson indiferent daca sunt sau nu proprietari de motociclete”.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.